Toonzaalkoopjes, demomodellen en einde stockartikelen met sterke kortingen!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Badminton installatie

Badminton is een veel beoefende sport, zowel op competitieniveau als in het bewegingsonderwijs.
Janssen-Fritsen heeft een breed scala aan badminton installaties.
Voor badminton op competitieniveau bieden wij aluminium wedstrijdpalen en verrolbare wedstrijdstaanders. Uiteraard zijn die voorzien van een officieel wedstrijdnet. De grondvoorzieningen voor de aluminium palen kun je ook gebruiken voor volley- en tennispalen.

Voor turnzaal- en recreatief gebruik hebben we netten in elke gewenste lengte. Die kun je over meerdere velden spannen. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere netten op een lang koord te spannen. Dat wordt dan bijvoorbeeld ondersteund met onze honkpalen.Voor badminton op competitieniveau bieden wij aluminium wedstrijdpalen en verrolbare wedstrijdstaanders. Uiteraard zijn die voorzien van een officieel wedstrijdnet. De grondvoorzieningen voor de aluminium palen kun je ook gebruiken voor volley- en tennispalen.

Voor turnzaal- en recreatief gebruik hebben we netten in elke gewenste lengte. Die kun je over meerdere velden spannen. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere netten op een lang koord te spannen. Dat wordt dan bijvoorbeeld ondersteund met onze honkpalen.* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *

Meer informatie over onze badminton installatie?

Vul het formulier in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.