Dat is raak! Maak kennis met onze voordeelsets boksmateriaal! Sla HIER je slag!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Over Janssen-Fritsen

Sinds 1950 Sinds 1950

Janssen-Fritsen ontwikkelt en produceert al sinds 1950 sportartikelen, sporttoestellen en spelmateriaal. We zijn gespecialiseerd in het bewegingsonderwijs, de zaal- en buitensport en het turnen. Ook buiten Nederland springt onze kwaliteit in het oog. We leverden turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene, Beijing, Rio en Tokyo. We zijn stevig gegroeid, maar opereren nog steeds als een echt familiebedrijf. Janssen-Fritsen ontwikkelt en produceert al sinds 1950 sportartikelen, sporttoestellen en spelmateriaal. We zijn gespecialiseerd in het bewegingsonderwijs, zaal- en buitensporten en het artistiekturnen. Ook buiten de Benelux springt onze kwaliteit in het oog. We leverden turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene, Beijing, Rio en Tokyo. We zijn stevig gegroeid, maar opereren nog steeds als een echt familiebedrijf.

Productontwikkeling Productontwikkeling

Bij Janssen-Fritsen steken we veel tijd en energie in eigen productontwikkeling. Daardoor lopen we altijd voorop. Onze constructeurs hebben tal van innovaties op hun naam staan. Je kunt dan denken aan de Wall Jumper, de FlexoClimb en de Pegases. De constructeurs werken voortdurend aan technische verbeteringen. Sporters zijn immers gebaat bij veilig en verantwoord bewegen. Onze gezamenlijke uitdaging is het verbeteren van sportieve prestaties.

Bij Janssen-Fritsen steken we veel tijd en energie in eigen productontwikkeling en productinnovatie. Daarbij trachten we voorop te lopen en proberen we bij de gebruikers de nieuwe behoeftes in te vullen. Onze constructeurs hebben tal van innovaties op hun naam staan. Je kunt dan denken aan de Wall Jumper, de FlexoClimb en de Pegases. De constructeurs werken voortdurend aan sporttechnische en visuele verbeteringen. Sporters zijn immers gebaat bij veilig en verantwoord bewegen. Onze gezamenlijke ambitie is een bijdrage te leveren aan de sportieve prestaties.

Zaalinrichting Zaalinrichting

Het inrichten van een turnzaal, sporthal of turnhal is helemaal ons ding. We hebben jarenlange ervaring en kunnen je helemaal van dienst zijn. Daarbij maakt het niet uit of je een nieuwe accommodatie wilt inrichten of een bestaande wilt renoveren. In beide gevallen zijn een goede coördinatie en technische begeleiding onontbeerlijk. Wij zorgen ervoor dat alles efficiënt verloopt en tegenvallers worden voorkomen of een passende oplossing kan geboden worden voor alle partijen. Het inrichten van een turnzaal, sporthal of turnhal is helemaal ons ding. We hebben jarenlange ervaring en kunnen je helemaal van dienst zijn. Daarbij maakt het niet uit of je een nieuwe accommodatie wilt inrichten of een bestaande wilt renoveren. In beide gevallen zijn een goede coördinatie en technische begeleiding onontbeerlijk. Wij zorgen ervoor dat alles efficiënt verloopt en tegenvallers worden voorkomen of een passende oplossing kan geboden worden voor alle partijen.

Meer over het inrichten van een accommodatie

Inspectie sportaccommodaties Inspectie sportaccommodaties

Veilig sporten en bewegen is voor ons topprioriteit. Intensief gebruik van de toestellen en materialen leidt tot slijtage en mogelijk onveilige situaties. Door te kiezen voor regelmatige inspectie en onderhoud bescherm je gebruikers en de sportinventaris. Én verleng je de levensduur van de toestellen. Met ons inspectie- en onderhoudsabonnement blijven je toestellen en materialen in topconditie en nemen wij je zorgen uit handen.

Veilig sporten en bewegen is voor ons topprioriteit. Intensief gebruik van de toestellen en materialen leidt tot slijtage en mogelijk onveilige situaties. Door te kiezen voor regelmatige inspectie en onderhoud van de toestellen bescherm je gebruikers en de sportinventaris. Én verleng je de levensduur van de toestellen. Met ons inspectie- en onderhoudsabonnement blijven je toestellen en materialen in topconditie en nemen wij je zorgen uit handen.

Duurzaam en verantwoord ondernemen Duurzaam en verantwoord ondernemen

Bij alles wat we doen, staan de belangen en wensen van klanten, collega’s en betrokkenen voorop. We ontwikkelen daarom veilige toestellen, richten veilige werkplekken in voor onze collega’s en zorgen voor zo weinig mogelijk omgevingshinder. Verder kopen we duurzaam in, besparen we energie en verminderen we afvalstromen. Ook werken we intensief samen met Sports for Children.

Bij alles wat we doen, staan de belangen en wensen van klanten, medewerkers en betrokkenen voorop. We ontwikkelen daarom veilige toestellen, richten veilige werkplekken in voor onze medewerkers en zorgen voor zo weinig mogelijk omgevingshinder. Verder kopen we duurzaam in, besparen we energie en verminderen we afvalstromen. Ook werken we intensief samen met Sports for Children.