Tot en met 31 december 2022: kerstaanbieding op de SmartClips basisset! Nu voor 995,00 euro!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Turnhal inrichting

Advies op maat Advies op maat

Een turnhal inrichten is altijd maatwerk. De beschikbare ruimte, de wensen van de hoofdtrainer: het zijn maar enkele van de factoren waar je rekening mee moet houden bij het opstellen van je inrichtingsplan. Bij Janssen-Fritsen hebben we ruime ervaring met het inrichten van turnhallen.

We helpen je er graag mee.
Een turnhal inrichten is altijd maatwerk. De beschikbare ruimte, de wensen van de hoofdtrainer: het zijn maar enkele van de factoren waar je rekening mee moet houden bij het opstellen van je inrichtingsplan. Bij Janssen-Fritsen hebben we ruime ervaring met het inrichten van turnhallen. We helpen je er graag mee.

Advies en technische ondersteuning voor opdrachtgever en architect Advies en technische ondersteuning voor opdrachtgever en architect

We kunnen bijvoorbeeld de architect, constructeur en bouwer adviseren over de bouwkundige voorzieningen die noodzakelijk zijn om toestellen te kunnen opstellen. Onze eerste adviezen en tekeningen zijn kosteloos en vrijblijvend. Met 2D en 3D tekeningen zorgen we ervoor dat het gewenste resultaat vooraf inzichtelijk is. We kunnen bijvoorbeeld de architect, constructeur en bouwer adviseren over de bouwkundige voorzieningen die noodzakelijk zijn om toestellen te kunnen opstellen. Onze eerste adviezen en tekeningen zijn kosteloos en vrijblijvend. Met 2D en 3D tekeningen zorgen we ervoor dat het gewenste resultaat vooraf inzichtelijk is.

Toestellen van topniveau Toestellen van topniveau

Is het inrichtingsplan eenmaal klaar, dan kunnen we je verder helpen met een uitgebreid assortiment aan toestellen en matten voor alle topdisciplines. Die zijn allemaal voorzien van een actueel geldig FIG-certificaat. Want de veiligheid van de turn(st)ers staat bij ons natuurlijk steeds voorop. Is het inrichtingsplan eenmaal klaar, dan kunnen we je verder helpen met een uitgebreid assortiment aan toestellen en matten voor alle topdisciplines. Die zijn allemaal voorzien van een actueel geldig FIG-certificaat. Want de veiligheid van de turn(st)ers staat bij ons natuurlijk steeds voorop.

Niet te missen Niet te missen

Wat in je accommodatie zeker niet mag ontbreken zijn een landingskuil (open of gesloten), een vloer (diagonaal of hele vloer) en de sprongsituaties. Ook daarbij kunnen we je van dienst zijn. Wat in je accommodatie zeker niet mag ontbreken zijn een landingskuil (open of gesloten), een vloer (diagonaal of hele vloer) en de sprongsituaties. Ook daarbij kunnen we je van dienst zijn.