Bij bestelling van 2 dezelfde artikelen via het formulier of de mail krijg je 10% korting met onze VoorPAARsactie!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Beweegbox

Uitdaging, interactie en beleving staan centraal in de Beweegbox. Dit interactieve inrichtingsconcept heeft een vierkante vloer van 16 x 16 meter of 18 x 18 meter. Die is te verdelen in vier kwadranten, waardoor in kleinere groepen effectiever kan worden gesport. De Beweegbox biedt ruimte aan zowel traditionele, moderne als toekomstgerichte beweegvormen voor alle leeftijden. En dat op een slimme en aantrekkelijk manier. Uitdaging, interactie en beleving staan centraal in de Beweegbox. Dit interactieve inrichtingsconcept heeft een vierkante vloer van 16 x 16 meter of 18 x 18 meter. Die is te verdelen in vier kwadranten, waardoor in kleinere groepen effectiever kan worden gesport. De Beweegbox biedt ruimte aan zowel traditionele, moderne als toekomstgerichte beweegvormen voor alle leeftijden. En dat op een slimme en aantrekkelijk manier.

Bewegen is beleven in de Beweegbox Bewegen is beleven in de Beweegbox

Daarom is de Beweegbox uitgerust met een interactieve wandprojectie, theatertechniek, een 55 inch Active Panel en een Smart pakket.

Verder is de Beweegbox onder andere uitgerust met:

 • een zeer uitdagend beweeg- en freerunparcours 
 • een volledig balsportassortiment 
 • een uitdagende klimwand 
 • een spiegelwand en judo vloer 
 • een Just For Kids bobbelbaan 
 • diverse verplaatsbare toestellen en een uitgebreid mattenpakket
Daarom is de Beweegbox uitgerust met een interactieve wandprojectie, theatertechniek, een 55 inch Active Panel en een Smart pakket.

Verder is de Beweegbox onder andere uitgerust met:

 • een zeer uitdagend beweeg- en freerunparcours 
 • een volledig balsportassortiment 
 • een uitdagende klimwand 
 • een spiegelwand en judo vloer 
 • een Just For Kids bobbelbaan 
 • diverse verplaatsbare toestellen en een uitgebreid mattenpakket

De Beweegbox is te realiseren als nieuw te bouwen turnkey turnzaal, maar ook als inrichtingsconcept voor een bestaande sportaccommodatie. Door het slimme ontwikkel- en bouwproces is de Beweegbox qua prijs vergelijkbaar met een traditionele turnzaal. De ruimte leent zich perfect voor verhuur. Het zorgt voor een bewezen beter exploitatiemodel dan welke andere turnzaal ook. De Beweegbox is te realiseren als nieuw te bouwen turnkey turnzaal, maar ook als inrichtingsconcept voor een bestaande sportaccommodatie. Door het slimme ontwikkel- en bouwproces is de Beweegbox qua prijs vergelijkbaar met een traditionele turnzaal. De ruimte leent zich perfect voor verhuur. Het zorgt voor een bewezen beter exploitatiemodel dan welke andere turnzaal ook.

De BeweegBox is ontwikkeld door Janssen-Fritsen, Draaijer+Partners, Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en RoosRos Architekten. Het is bedoeld als een antwoord op de vraag naar betere gymsportaccommodaties in Nederland. Het concept past in het streven naar een leven lang bewegen. Het kan bijdragen aan de aanpak van maatschappelijke problemen zoals toenemend overgewicht, inactiviteit tijdens werk en studie, eenzaamheid en digitalisering. De BeweegBox is ontwikkeld door Janssen-Fritsen, Draaijer+Partners, Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en RoosRos Architekten. Het is bedoeld als een antwoord op de vraag naar betere gymsportaccommodaties in Nederland. Het concept past in het streven naar een leven lang bewegen. Het kan bijdragen aan de aanpak van maatschappelijke problemen zoals toenemend overgewicht, inactiviteit tijdens werk en studie, eenzaamheid en digitalisering.
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *

Meer informatie over de beweegbox?

Janssen-Fritsen helpt u graag met advies over hoe u de beweegbox kan inzetten voor een betere turnsportaccomodatie. Uiteraard kunnen we de beweegbox completeren met een uitgebreid assortiment aan verplaatsbare toestellen en klein materiaal.

Betrek ons op tijd in het ontwikkeltraject van je nieuwbouw of renovatie. Dan zorgen wij dat de staal- en grondvoorzieningen op de juiste plek zitten en uw beweegbox optimaal kan worden ingericht.

12-Beweegbox-banner-springkast