Bij bestelling van 2 dezelfde artikelen via het formulier of de mail krijg je 10% korting met onze VoorPAARsactie!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Inspiration Center

Kom inspiratie opdoen! Kom inspiratie opdoen!

Natuurlijk ga je bij het aanschaffen van sport- en speeltoestellen niet over één nacht ijs. Dat geldt ook voor de inrichting van een sportaccommodatie of speellokaal. Heb je advies nodig, of wil je zelf de toestellen zien, voelen en ervaren? Dan ben je meer dan welkom in ons Inspiration Center in Helmond (NL) en Temse (BE). Natuurlijk ga je bij het aanschaffen van sport- en speeltoestellen niet over één nacht ijs. Dat geldt ook voor de inrichting van een sportaccommodatie.

Heb je advies nodig, of wil je zelf de toestellen zien, voelen en ervaren? Dan ben je meer dan welkom in ons Inspiration Center in Temse (BE) en Helmond (NL).

Dé plek voor een totale belevenis Dé plek voor een totale belevenis

In het Inspiration Center presenteren wij al onze sport- en spelmaterialen. Van turnbank tot klimwand en van interactieve beweeggames tot handbalnetten. Je kunt er zien hoe de producten zijn opgebouwd, welke materialen zijn gebruikt en hoe je ze kunt toepassen. Ook vertellen we je graag alles over de laatste markttrends en de nieuwste productontwikkelingen.  In het Inspiration Center presenteren wij al onze sport- en spelmaterialen. Van turnbank tot klimwand en van interactieve beweeggames tot handbalnetten. Je kunt er zien hoe de producten zijn opgebouwd, welke materialen zijn gebruikt en hoe je ze kunt toepassen. Ook vertellen we je graag alles over de laatste markttrends en de nieuwste productontwikkelingen. 
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *

Een bezoek brengen aan ons inspiration center?

Laat je gegevens achter via het formulier en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je. Samen kunnen jullie een bezoek aan ons inspiration center inplannen! 

Vraag een bezoek aan Vraag een bezoek aan

Het Inspiration Center is van maandag t/m vrijdag op afspraak te bezoeken. Bel 03-2910030 en maak een vrijblijvende afspraak. Het Inspiration Center is van maandag t/m vrijdag op afspraak te bezoeken. Bel 03-2910030 en maak een vrijblijvende afspraak.

Of vul dit contactformulier in