Dat is raak! Maak kennis met onze voordeelsets boksmateriaal! Sla HIER je slag!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Ons ambacht

Jarenlange ervaring Jarenlange ervaring

Kies je voor Janssen-Fritsen, dan kies je voor brede kennis. Janssen-Fritsen werd in 1950 opgericht als 'fabriek voor speeltoestellen'. Ruim 70 jaar later ontwikkelen we nog steeds sport- en speltoestellen die vele jaren meegaan. Dat gebeurt nog steeds in eigen huis door onze eigen, goed opgeleide vakmensen. Met trots zeggen we dan ook: 'Made in Helmond'. Kies je voor Janssen-Fritsen, dan kies je voor brede kennis. Janssen-Fritsen werd in 1950 opgericht als 'fabriek voor speeltoestellen'. Ruim 70 jaar later ontwikkelen we nog steeds sport- en speltoestellen die vele jaren meegaan. Dat gebeurt nog steeds in eigen huis door onze eigen, goed opgeleide vakmensen. Met trots zeggen we dan ook: 'Made in Helmond'.

Vakmanschap in huis Vakmanschap in huis

De vakmensen van onze afdeling productontwikkeling zijn continu bezig met het perfectioneren van onze toestellen. Samen met sportbonden en vakleerkrachten ontwikkelen ze nieuwe producten die steeds voldoen aan de laatste eisen.

Onze eigen assemblageafdeling zorgt voor een perfecte afwerking van het afgesproken eindproduct. Ook het samenstellen van gecompliceerde toestellen, toevoegen van handleidingen en montagemateriaal, doorvoeren van klantspecifieke eisen aan producten en het inpakken van producten doen we in eigen huis. 

Doordat we alles in eigen hand hebben, kunnen we het hele proces voortdurend controleren. De kwaliteit van ons volledige proces is ISO-9001 gecertificeerd. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur van onze toestellen. 

Ook op locatie maken we gebruik van eigen mensen. Onze vakkundige monteurs zijn getraind in veiligheid en zijn in het bezit van een VCA*-certificaat. Zo is jouw sportaccommodatie altijd in topconditie.

De vakmensen van onze afdeling productontwikkeling zijn continu bezig met het perfectioneren van onze toestellen. Samen met sportfederaties en vakleerkrachten ontwikkelen ze nieuwe producten die steeds voldoen aan de laatste eisen.

Onze eigen assemblageafdeling zorgt voor een perfecte afwerking van het afgesproken eindproduct. Ook het samenstellen van gecompliceerde toestellen op maat, toevoegen van handleidingen en montagemateriaal, doorvoeren van klant specifieke eisen aan producten en het inpakken van producten doen we in eigen huis. 

Doordat we alles in eigen hand hebben, kunnen we het hele proces voortdurend controleren. De kwaliteit van ons volledige proces is ISO 9001 gecertificeerd. Dit heeft een bewezen positieve invloed op de levensduur van onze toestellen. 

Ook op locatie maken we gebruik van eigen mensen. Onze vakkundige monteurs zijn getraind in veiligheid en zijn allen in het bezit van een VCA*-certificaat. Zo is jouw sportaccommodatie altijd in de beste handen.
Meer over inspectie en onderhoud
3-Ons-ambacht-topsport-bewegingsonderwijs

Van (top)sport naar bewegingsonderwijs Van (top)sport naar bewegingsonderwijs

Onze innovaties op het gebied van topsport vertalen we naar het bewegingsonderwijs. Denk bijvoorbeeld aan sensortechnieken in springplanken, springtafels en gymringen. Hiermee kun je achterhalen hoe een leerling landt en waar de verbeterpunten liggen. Als docent kun je dat vervolgens makkelijk uitleggen. Door het accent te verleggen van traditionele naar innovatieve oplossingen, lopen we altijd voorop. Onze innovaties op het gebied van topsport vertalen we naar het bewegingsonderwijs. Denk bijvoorbeeld aan sensortechnieken in springplanken, springtafels en turnringen. Hiermee kun je achterhalen hoe een leerling landt en waar de verbeterpunten liggen. Als docent kun je dat vervolgens makkelijk uitleggen. Door het accent te verleggen van traditionele naar innovatieve oplossingen, lopen we voorop.

100% maatwerk 100% maatwerk

Geen enkele sportaccommodatie is hetzelfde. Aanpassingen aan de inrichting, de maatvoering of de hoogte van toestellen en installaties zijn daarom eerder regel dan uitzondering. Omdat wij in eigen huis ontwikkelen en produceren zijn wij flexibel en kunnen we maatwerkoplossingen bieden. We doen dat door slim en doordacht materialen en toestellen te combineren.  Geen enkele sportaccommodatie is hetzelfde. Aanpassingen aan de inrichting, de maatvoering of de hoogte van toestellen en installaties zijn daarom eerder regel dan uitzondering. Omdat wij in eigen huis ontwikkelen en produceren zijn wij flexibel en kunnen we maatwerkoplossingen bieden. We doen dat door slim en doordacht materialen en toestellen te combineren. 
Meer over het inrichten van een accommodatie