Toonzaalkoopjes, showroommodellen en einde stockartikelen op onze 2de Jans pagina! Nu met extra 15% korting!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Social media actie WK turnen Antwerpen 2023

Win kaarten voor het WK turnen Antwerpen!

GRATIS TOEGANGSTICKETS WINNEN

Vanaf 30 september gaat in Antwerpen het WK turnen van start. Een fantastisch turnspektakel van 9 dagen. En dankzij Janssen Fritsen kan je erbij zijn! Wil jij kans maken op GRATIS TOEGANGSTICKETS voor dit prachtige sportevenement? Lees dan snel verder.

Voor alle onderstaande acties gelden de volgende hoofdregels:

1. Like ons op Facebook

2. Volg ons op Instagram

JF in motion

Wil jij kans maken op een duo ticket voor het WK turnen in Antwerpen? Ben jij #gymthousiast en wil jij jouw skills tonen voor het grote publiek? Maak dan een filmpje van jouw performance. Een filmpje in slowmotion of juist versneld is nét iets specialer. Deel jouw creatie met ons op Instagram, gebruik de #jfinmotion en tag Janssen-Fritsen België in jouw bericht. Zo kunnen wij jouw filmpje zien.

Prijswinnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Wij schenken 10 duotickets per wedstrijddag.

(m.u.v. finaledagen en maandag 2 oktober)

Er staat een … bok op de weg

Onze turnbok trekt Vlaanderen in en bezoekt allerlei mooie plekken. Op onze Instagram en Facebook verschijnen foto’s met de turnbok op locatie. Kan je raden waar, laat het ons weten in een reactie onder het bericht. Uit alle inzendingen met het juiste antwoord verloten wij bij elke post duotickets voor het WK turnen in Antwerpen.

Prijswinnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Per foto zijn er 10 duotickets te winnen.

Pimp my … turntoestel (scholenactie)

Willen jullie met de klas aanwezig zijn op het WK turnen in Antwerpen? Doe dan mee aan Pimp my … turntoestel. De opdracht is heel eenvoudig: versier een van de toestellen in jouw turnzaal. Maak een originele foto met iedereen erbij en post deze op Instagram of Facebook. Tag Janssen-Fritsen België en maak kans op 25 tickets voor maandag 2 oktober. Er zijn in totaal 75 tickets te winnen (dus driemaal 25 tickets).

Prijswinnaars krijgen een persoonlijk bericht. (Einddatum is: 20/09/23)

Pimp my … gymtoestel (gymclubactie)

Willen jullie met de leden van jullie gymclub aanwezig zijn op het WK turnen in Antwerpen? Doe dan mee aan Pimp my … gymtoestel! De opdracht is heel eenvoudig: versier een van de toestellen in jouw gymhal. Maak een originele foto met iedereen erbij en post deze op Instagram of Facebook. Tag Janssen-Fritsen België en maak kans op 15 tickets voor zaterdag 30 september (sessie 1 heren en sessie 2 dames). In totaal zijn er 60 tickets te winnen, dus viermaal 15 tickets! Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht! (Einddatum is: 20/09/23)