Dat is raak! Maak kennis met onze voordeelsets boksmateriaal! Sla HIER je slag!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Tip van Jan & Frits

Welkom bij de eerste tip van Jan & Frits! Direct vervangen tijdens een inspectie levert een veilige zaal op die direct opnieuw kan worden gebruikt.

Maak kennis met onze Jan & Frits!

Vertegenwoordiger Jan en monteur Frits nemen je iedere Tip van Jan & Frits mee naar een locatie om jou een bruikbare tip te geven. Voor deze tip gaan we naar de gymzaal waar monteur Frits bezig is met de jaarlijkse inspectie. Direct vervangen van materiaal tijdens de inspectie levert jou een hoop voordelen op.

Kleine mankementen aan de inrichting in jouw zaal kunnen vaak al tijdens de inspectie worden verholpen. Als je met ons een vast bedrag afspreekt kan de monteur dat gebruiken om problemen tijdens de inspectie op te lossen. Daarna kan de zaal direct opnieuw worden gebruikt. Ook scheelt het jou administratie, tijd en kosten. Een zaal in topconditie betekent een veilige omgeving voor de gebruiker om zorgeloos te kunnen sporten.

Bekijk de nieuwe animatie over deze tip!

Wil jij jouw onderhoudscontract hierop laten aanpassen? Vul dan het formulier in onder de video en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wijziging van bedrag voor direct vervangen
Service-locatie
Contactpersoon
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *