Toonzaalkoopjes, showroommodellen en einde stockartikelen op onze 2de Jans pagina! Nu met extra 15% korting!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Onze monteurs klaar voor nieuwe uitdagingen dankzij twee interne opleidingen

Goede voorbereiding is het halve werk

Wij investeren continu in de ontwikkeling van ons team monteurs, zoals ook afgelopen week met twee interne opleidingen op onze locatie in Helmond. Een bijzonder detail waar wij extra trots op zijn is de bijdrage van een aantal monteurs voor het praktijkgedeelte van deze opleidingen! In deze blog een verslag van de dag.

Opleiding klimwanden

Klimwanden en boulderwanden zijn waardevolle uitbreidingen voor een sporthal of turnzaal. Tijdens de opleiding leren onze monteurs alles over de regelgeving, het gebruik en de inspectie. We behandelen onderwerpen zoals toprope klimmen, hoe jezelf te zekeren, het uitvoeren van de trekproef en de vertalingen van normen naar aandachtspunten tijdens de inspectie.

Het praktijkgedeelte van deze opleiding werd verzorgd door monteur Timo. Deelnemers Jack, Wouter, Bertrick, Qwerty, Dennis en Talal zijn nu uitstekend voorbereid om in jouw accommodatie inspectie en onderhoud te verrichten aan de aanwezige klimwand(en) en/of boulderwand(en).

Uitleg over toprope klimmen bij de wand Uitleg over toprope klimmen bij de wand

De monteurs samen met twee Super SAM 325 PRO basketbaltorens De monteurs samen met twee Super SAM 325 PRO basketbaltorens

Opleiding basketball event support

Naast het inrichten van zalen en het leveren van inspectie en onderhoud, leveren wij ook top-level toestellen voor nationale en internationale sportevenementen. De SAM 325 PRO basketbaltoren van Schelde Sports is geschikt voor gebruik op het allerhoogste niveau basketbal, en wordt daarom gebruikt op de grootste evenementen zoals de Olympische Spelen. Toestellen leveren voor een evenement is een klasse apart, waarbij een grote rol is weggelegd voor onze monteurs.

Met de opleiding basketball event support bereiden wij onze monteurs optimaal voor. Tijdens de opleiding leren zij alles over de techniek van de SAM 325, het uitpakken, assembleren en afstellen van de toren, en het oefenen van bijzondere situaties zoals het onder druk vervangen van een basketbalnet. Een eervolle vermelding in deze blog voor monteur Danny, die tijdens de oefenronde met 1 minuut 36 de snelste was!

Het praktijkgedeelte van deze opleiding werd verzorgd door monteurs Leen en Erick. Deelnemers Danny, Jack, Wouter, Bertrick, Melvin, Timo, Erick, Arjan en Michel zijn klaar voor het echte werk!

Trots op ons team monteurs!

In onze organisatie staat service centraal. Wij streven ernaar onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van zaalinrichting, inspectie en onderhoud. Ongeacht het type sportaccommodatie, wij zijn er om de klant te ondersteunen en te zorgen voor een optimale en veilige sportomgeving. Een essentieel onderdeel van onze service is ons team van ervaren service- en installatiemonteurs. Met hun kennis en ervaring staan zij iedere dag klaar om accommodaties te voorzien van degelijk en betrouwbaar onderhoud.

Kom jij ons team installatie- en servicemonteurs versterken?

Onze organisatie heeft een gemoedelijk karakter, uitstekende arbeidsvoorwaarden, schoon werk en fijne collega's met gezellige personeelsactiviteiten. Voel je thuis bij Janssen-Fritsen! Laat jouw gegevens achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug!

Ja! Neem contact met mij op.
Contactgegevens
Wanneer mogen wij jou bellen?
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *