Dat is raak! Maak kennis met onze voordeelsets boksmateriaal! Sla HIER je slag!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Janssen-Fritsen België en Spieth Gymnastics verzorgen turnmateriaal voor WK 2023

Antwerps Sportpaleis wordt gereedgemaakt voor negen dagen turnspektakel!

The place to be

Van 30 september tot en met 8 oktober 2023 is Antwerpen het middelpunt van de gymnastiekwereld. Het Antwerps Sportpaleis is dan namelijk the place to be voor het grootste gymnastiekevenement van het jaar, het WK Turnen 2023. De beste gymnasten ter wereld nemen het tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitels en de laatste teamtickets voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

De organisatie van het turnmateriaal zal verzorgd worden door Janssen-Fritsen België en Spieth Gymnastics, die de geweldige eer hebben ontvangen om het materiaal te verzorgen. Janssen-Fritsen is een House Of Brands met het Duitse turnmerk Spieth Gymnastics, waarvan de toestellen voldoen aan de hoogste eisen en geschikt zijn voor het hoogste niveau gymnastiek. Wereldwijd turnen gymnasten graag met de toestellen en sportmateriaal van Spieth.

Negen wedstrijddagen

Het WK Turnen 2023 is het grootste toernooi in wereldwijde gymnastiek en op het programma staan negen wedstrijddagen. De kwalificatiewedstrijden vormen het startschot voor alle gymnasten en tijdens de kwalificaties kunnen de gymnasten en teams zich selecteren voor de finales. Op het programma staan onder meer de teamfinale voor dames en heren, de allroundfinale voor dames en heren en de toestelfinales. Voor de toestelfinales plaatsen zich de beste acht gymnasten per toestel.

Laatste teamtickets Spelen in Parijs

Dit pre-Olympische WK is de belangrijkste en grootste gymnastiekcompetitie in 2023. Naast de wereldtitels mikken de beste seniorgymnasten bij de dames en heren in Antwerpen namelijk ook op de laatste teamtickets voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

Trotse leveranciers

Janssen-Fritsen België is ontzettend trots op deze geweldige opdracht en garandeert dat het turnmateriaal tot in de puntjes verzorgd zal worden. "Gymnastiekfans van over de hele wereld kunnen zich verheugen op een spectaculair toernooi in het prachtige Antwerpen!", aldus vertegenwoordiger Bart Moons (midden op de foto).

Naast Bart bestaat het team vertegenwoordigers van Janssen-Fritsen België uit Bram Dewit (linksboven), Jonathan Langen (rechtsboven), Sander Van Den Broeck (linksonder) en Thierry Jamoul (rechtsonder). Onze ervaren vertegenwoordigers helpen jou graag bij het adviseren over de inrichting van de turnzaal of sporthal en vertellen je alles over onze producten en diensten!

Blijf op de hoogte!

Met het WK Turnen 2023 in aantocht kunnen gymnastiekfans van over de hele wereld zich verheugen op negen dagen vol spanning, sensatie en topprestaties in het Antwerps Sportpaleis. In de aanloop naar het WK Turnen in Antwerpen gaan wij jou op de hoogte houden van alle laatste ontwikkelingen. Uiteraard gaan wij tijdens het turnevenement verslag uitbrengen.