Over Janssen-Fritsen


Al 70 jaar sterk in beweging
In 1950 werd Janssen-Fritsen opgericht als "fabriek voor speeltoestellen". De laatste jaren richten we ons op het bewegingsonderwijs en de turnsport. Ook buiten België en Nederland springt onze kwaliteit in het oog. Zo leverden we de turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene en Beijing. We zijn stevig gegroeid, maar onze klanten zien ons nog steeds als een echt familiebedrijf.

Sport- en spelmateriaal
Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van sportartikelen en spelmateriaal. Een van onze unieke kenmerken is de eigen productontwikkeling. Onze constructeurs hebben tal van innovaties op hun naam staan. We werken voortdurend aan technische verbeteringen. Sporters zijn immers gebaat bij veiligheid en verantwoord bewegen. Onze gezamenlijke uitdaging is het verbeteren van sportieve prestaties.
Meer over turninnovatie Smart Rings
Meer over Sportainment
Zaalinrichting
Het inrichten van een accommodatie, of het nu om een gymzaal, sporthal of turnhal gaat, is helemaal ons ding. Jarenlange ervaring maakt dat we u helemaal van dienst kunnen zijn bij een nieuwe accommodatie of renovatie. 
Meer over zaalinrichting

Sporthal keuringen
Veilig sporten is voor ons topprioriteit. Jaarlijks verzorgen we sportaccommodatie keuringen volgens strenge eisen. Daarnaast zetten we ons in voor een beter milieu en gaan uit van duurzaamheid.
Meer over T-SPEC keuringen
Meer over MVO