TruBlue

Automatische klimzekering

De TruBlue automatische zekering is de meest vertrouwde en meest gebruikte automatische zekering in de wereld geworden vanwege het hoogwaardige ontwerp, de gepatenteerde magnetische technologie en betrouwbare prestaties.

Magnetische remtechnologie
TruBlue is de enige automatische zekering op de markt die magnetische remtechnologie gebruikt. Magnetisch remmen is betrouwbaarder en vertrouwt niet op wrijving om de remwerking te bieden.

Zelfregulerend systeem
Het magnetische remmen in een TruBlue past zich automatisch aan en reageert op het gewicht van de deelnemer. Dit betekent dat kinderen en volwassenen allebei een soepele ervaring hebben met vergelijkbare afdalingen en er in mindere mate toezichters nodig zijn.

Lage kosten
Magnetisch remmen betekent dat er geen wrijvingsblokken of andere contactonderdelen zijn die nodig zijn voor het remmen, dus er zijn minder onderdelen die kunnen verslijten of defect raken. Dit verbetert de betrouwbaarheid en verlaagt de onderhoudskosten in de loop van de tijd.

Striktste veiligheidseisen
De automatische TrueBlue zekering voldoet aan de strengste veiligheidsnormen voor alle autoverzekeringen op de markt.

Eenvoudig te installeren of te verplaatsen
Het compacte, modulaire ontwerp maakt de TruBlue eenvoudig te installeren en maakt het gemakkelijk verplaatsbaar. Ook bij bestaande klimwanden is de TruBlue gemakkelijk te installeren. 

 

 

Bekijk de Trublue producten in de shop