Scheidingswanden

Niet iedere vereniging is groot genoeg voor een complete sporthal. Of soms hebben twee groepen van een basisschool tegelijkertijd gymles in de zaal.
Scheidingswanden zorgen ervoor dat verschillende gebruikers samen de hal kunnen gebruiken.
Bijvoorbeeld met badminton aan de ene kant, en tafeltennis aan de andere bijvoorbeeld. Maximale benutting van de zaalcapaciteit dus.

Scheidingswanden Janssen-Fritsen

Opties
De scheidingswanden van Janssen-Fritsen zijn elektrisch ophijsbaar. Je bedient ze met een schakelaar of een afstandsbediening. Ze zijn uitgerust met een onderdoorloopbeveiliging en een automatische valbeveiliging. Scheidingsnetten en -gordijnen zijn bedoeld als afscherming. Bijvoorbeeld voor de toestelberging of voor glazen wanden en deuren. Deze netten lopen soepel over een aluminiumrail.

Akoestische scheidingswanden
Gejuich aan de ene kant, concentratie aan de andere kant. Dat kan met de akoestische scheidingswand van Janssen-Fritsen. Een dubbele, kunstlederen wand met een tussenruimte van 25 centimeter. Het geluid van de buren kan worden gedempt tot 22 dB, afhankelijk van het type kunstleer.

Service op maat
Janssen-Fritsen biedt u verschillende soorten kwalitatief hoogstaande scheidingswanden die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden, afhankelijk van het type wand. Ook de akoestische scheidingswand is een elektrisch ophijsbare wand, samengesteld uit een dubbele, kunstlederen wand met een tussenafstand van 25 cm.
Afhankelijk van het soort kunstleer kan men een akoestische demping creëren
tot 22 dB.

 

Neem contact met ons op over scheidingswanden