WK turnen Stuttgart 2019

26 September 2019

Van 4 tot en met 13 oktober 2019 vinden de wereldkampioenschappen turnen plaats in het Duitse Stuttgart. Tijdens deze wereldtitelstrijd staat plaatsing voor de Olympische Spelen van 2020 op het spel.

In totaal zijn er 18 vrachtwagens en 8 containers nodig om al het materiaal te vervoeren. Tijdens het 3 weken durende event zullen de 14 servicetechnici van Janssen-Fritsen en SPIETH eerst alles inrichten en vervolgens 18 keer wisselen tussen sames- en herenturnen en deze na het 9-daagse evenement weer demonteren.

SPIETH zal niet alleen aanwezig zijn in de wedstrijdhal op de spannende wereldkampioenschappen, maar ook op verschillende punten in de arena. Naast een grote beursstand in hal 5 van de Hanns-Martin-Schleyer Halle, waar bezoekers de nieuwste SPIETH-innovaties op het gebied van turnen kunnen ontdekken, is er ook een fotopunt bij de ingang, waar iedereen zijn eigen persoonlijke World Cup-souvenirfoto kan maken.

Voor de sporters achter de schermen van de arena is er ook een sportterrein waar ze zich voor en na de wedstrijden kunnen ontspannen.

Lees meer op de website van het event