Time to Move SMART!

08 Mei 2019

It’s Time to Move SMART! Mede dankzij onze collectie Smart-producten, het resultaat van onze zoektocht naar nieuwe manieren om bewegen nóg leuker te maken! Smart-producten zijn gebaseerd op bestaande sporten en disciplines, verreikt met interactieve elementen.

SmartWall

Smart 1

De SmartWall is een interactieve spelmuur gebaseerd op het ‘Bewegend Leren’ concept. Op de spelmuur worden animaties geprojecteerd waarbij contact met de muur wordt omgezet tot scores of verandering van de opdracht.

De SmartWall is zeer geschikt voor het basis- en voortgezet onderwijs. Leerstof, zoals taal en rekenen, wordt aangereikt in een interactieve leeromgeving.

SmartBasket

Smart 2

De SmartBasket is een interactieve basketbalring. Door middel van sensoren wordt het inwerpen van een bal gedetecteerd. Daarop geeft de ring via een LED-strip feedback aan de sporter. Hiermee kunnen verschillende aspecten van het basketballen gefaciliteerd en verbeterd worden.

Basketballen wordt meer gevarieerd, trainen van shots worden gemeten binnen een opdracht en trainingsprogramma’s alsmede spelelementen voor basketbal worden geïntroduceerd.

SmartGoals

Smart 3

De SmartGoals zijn voetbal frames die draadloos met elkaar communiceren en met licht aangeven door welk poortje er gerend, gedribbeld, gepassed of gescoord kan worden. Deze interactieve mobiele doelen zijn overal te gebruiken, in de sporthal of buiten op het veld.

Door steeds op andere plekken scoringskansen te creëren, worden spelers aangemoedigd om goed om zich heen te kijken en snel te reageren op veranderende situaties.

Smart Sports & Dance

Smart 4

Smart Sports & Dance is een system waarbij de deelnemer middels beweging op een aanraakgevoelige mat spelletjes kan spelen. Het aanbod spellen bestaat uit sport- en dansspellen.

In totaal kunnen 32 matten draadloos met de computer worden verbonden, waarmee 32 personen tegelijkertijd kunnen deelnemen aan een spel.

Voorzie ook uw accommodatie van een snufje SMART! Start morgen met interactief sporten! Kunnen wij u voorzien van meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag verder.

Download de folder