Zij kozen JF als partner!

08 Mei 2019

Nieuwe projecten

Drie nieuwe mooie opdrachten voor Janssen-Fritsen! We mogen de inrichting verzorgen voor Topsportschool Hasselt, De Meermin Waasmunster en De Varens Brugge.

Bij school De Varens in Brugge vervangen we 750 m² sportvloer door een 15 mm dikke PUR sportvloer Pulastic Pro 150 Eco. Er worden nieuwe basket-, handbal-, volley- en badmintonterreinen voorzien samen met een nieuwe boombalk/rekstokinstallatie en manuele plafondunits.

Waasmunster krijgt een volledig nieuwe turn- en sporthal genaamd De Meermin. Aannemer Cordeel koos voor JF als partner. Naast een hypermoderne turnhal wordt de zaal ook voorzien van een sportgedeelte met nieuwe voorzieningen voor basket, badminton, volley, tennis, handbal, judo en boksen.

De zaal wordt verder uitgerust met een akoestische scheidingswand en diverse scheidingsgordijnen en afschermnetten.

JF en topsport is een perfecte combinatie. Aannemer Strabag Genk heeft met JF een topsportspeler in huis gehaald. Het project omvat meer dan 1450 m² sportvloer PUR in combinatie met houten onderbouw type Pulastic Elite Classic 65 Eco en ca. 245 m² PUR sportvloer Pulastic Classic 70 Eco en ca. 125 m² parket.

Dit in combinatie met nieuwe plafond- en ophijsbare baskets en daarnaast enkele handbal-, volley- en badmintonterreinen. Er zijn ook boks- en dans/balletvoorzieningen. Een klimtouw- en rekstokinstallatie, wandrekken en manuele plafondunits vervolledigen het geheel.

Uiteraard kunnen manuele en elektrische scheidingswanden niet ontbreken.