Start met de basis, zoals plafondunits!

23 Mei 2019

De inrichting van een sportzaal begint met een solide basis. Kies voor de vaste oplossingen van Janssen-Fritsen! Zoals onze plafondunits, multifunctioneel met veilige sluiting.

Plafondunits 1

De multifunctionele, handbediende plafondunits van Janssen-Fritsen zijn voorzien van disloqueerwartels waardoor de touwen of koorden niet gaan draaien. De touwen worden via de touwgeleidingen aan het plafond en via de katrollen boven in de hoek naar de wand geleid.

De twee touwen van één unit komen samen in een verstelblok van waaruit de veiligheidsketting verder naar beneden loopt. De ketting loopt door de bijzonder veilige, zelfblokkerende JF-veiligheidssluiting waarmee u de unit op de gewenste hoogte kunt instellen.

Plafondunits 2

Op een rij:

• Multifunctionele plafondunit
• 3-voudig vergrendelmechanisme
• Wrijvingsarme geleidingen

Veiligheid

De veiligheidssluiting van Janssen-Fritsen is een bijzonder veilige keuze! De 3-staps veiligheidssluiting zorgt ervoor dat de ketting automatisch in de vergrendeling schiet indien u de ketting tijdens het verstellen onverhoopt los zou laten.

Het per ongeluk losschieten, bijvoorbeeld door rondlopende kinderen, is uitgesloten!

Differentiatiemogelijkheden

Aan de plafondunits kunnen verschillende attributen zoals een trapezestok, schommel, sportraam of touwladder worden bevestigd. Ook bestaat de mogelijkheid om meerdere van de genoemde attributen schuin of recht onder de units af te spannen aan vloerbevestigingen.

Kunnen wij u voorzien van meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag verder.