MVO steeds belangrijker

27 Januari 2017

Op een leuke manier en verantwoord leren bewegen met een minimaal risico op blessures, blijft steeds een uitdaging. Continue verbetering van de kwaliteit van onze producten krijgt daarom veel aandacht. Hier werken we dagelijks aan. Inspanningen worden periodiek getest en beloond met certificaten.

De MVO Prestatieladder is voor ons het perfecte middel om alle eisen en wensen van de wereld om ons heen in kaart te brengen. We bekijken de gevolgen van al onze activiteiten en beoordelen continu of dit nog beter kan.

Verantwoord bewegen is belangrijk. Verantwoord ondernemen vinden we minstens even belangrijk. Niet alleen het milieu, maar ook de mensen die te maken hebben met onze bedrijfsvoering, betrekken we bij onze keuzes.

Inspanningen worden beloond
Recent behaalde onze logistieke afdeling het MVO Prestatieladder niveau 3 certificaat. En daar zijn we trots op! Het sluit aan bij de andere certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA*, FSC® en PEFC.

Ook verschillende producten van ons zijn gecertificeerd! Ze voldoen aan de eisen van onder andere de TÜV, de FIG, de FIBA en de CE-markering. Onze deskundige inspecteurs (opgeleid door TÜV) staan klaar om uw sporttoestellen te monteren, te installeren én te onderhouden volgens de geldende veiligheidsnormen.

MVO zit in onze genen
Het maken van veilige toestellen en producten vinden we belangrijk. Vanaf de eerste bout tot de laatste laklaag bekijken we de risico’s en nemen de mogelijke gevaren weg. Productontwikkeling krijgt bij nieuwe en bestaande toestellen veel aandacht.

MVO zit in onze genen. Onze voornaamste houten producten hebben het FSC®- en PEFC-logo. Onze Bisonyl producten zijn gegarandeerd Ftalaat-vrij en onze sportballen hebben het No Child Labour.
De stichting Sports for Children voorziet meer dan 15 landen van gerecyclede gymnastiektoestellen. Dat maakt ons trots.

Lees meer over onze MVO inspanningen