Janssen-Fritsen levert eerste Augmented Climbing Wall aan CityCubes

29 Maart 2018

Augmented Climbing is de nieuwste sensatie binnen de klimwereld. Het totale concept bestaat uit een klimwand met valmat en een spelprojector. Met behulp van deze speciale projector die reageert op klimbewegingen, kunnen diverse spelvormen op een compacte klimwand worden gespeeld.CityCubes is een brand activation bureau dat zich specialiseert in pop-up activaties. Zij creëren belevingen voor u en uw klanten in het hart van elke stad.

De Augmented Climbing Wall is vanaf nu bij CityCubes exclusief te huur voor uw creatief evenement, innovatieve beursstand of onvergetelijke merkactivatie. Dankzij de professionele ondersteuning van het evenementenbureau kan u nu ook deze innovatieve klim-animatie huren voor korte periodes in België en Nederland.

Neem met CityCubes contact op om te kijken hoe zij uw evenement en verhaal kunnen versterken! Een professioneel team komt de volledige climbing wall set-up installeren en begeleidt ook uw gasten gedurende het ganse evenement zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Let’s spread the creativity and climb this unique augmented wall! Contacteer CityCubes op vincent.vandingenen@citycubes.be voor een offerte op maat!