Clip 'n Climb in Alpamayo Beringen weldra geopend!

20 Juni 2019

De challenges van Clip 'n Climb maken België enthousiast! Alpamayo op de BE-mine site te Beringen opent weldra de nieuwe Clip ’n Climb installatie voor het publiek!

Beringen 5

Clip 'n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun! Het grote verschil met het traditionele klimmen is dat deelnemers bij Clip 'n Climb geen klimpartner nodig hebben.

De automatische zekeringstechnologie TruBlue zorgt daarvoor. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen direct aan de slag met verschillende challenges. Clip 'n Climb creëert op deze manier een dynamische en veilige klimervaring.

Beringen 6

België telt inmiddels drie te bezoeken Clip 'n Climb installaties, in Kortijk, Zwevegem en nu ook Beringen! Een vierde installatie opent binnenkort in Funny Mountain te Aarlen!

Beringen 7

Beringen 8

Een klimopleiding of klimervaring is daarom niet nodig! Clip 'n Climb is dus echt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Heb je het eenmaal gezien, dan moet je gewoon gaan klimmen! Dit is de WOW-factor van Clip 'n Climb.

Er kunnen wel 30 verschillende uitdagingen in een Clip 'n Climb hal geïnstalleerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos; Clip 'n Climb is al mogelijk in een hal van 150 m2 vloeroppervlak.

Beringen 9

Wilt u meer informatie over Clip 'n Climb? Contacteer ons!