We komen met een calisthenics assortiment

16 Maart 2021

We hebben weer een erg leuk nieuwtje. Janssen-Fritsen heeft onlangs een partnership getekend met koploper BarManiaPro (BMP). BarManiaPro vervaardigt binnen- en buitenmateriaal voor Calisthenics, Bootcamp, Freerunning en Ninja Warrior parken.

Ook in het bewegingsonderwijs
Het bevorderen van de gezondheid, de integratie en het plezier van fitness, maakt de trainingsparken tot een geweldige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Als marktleider in het bewegingsonderwijs ondersteunen we dit belang van Urban sporten.
We hebben gemerkt dat Urban sporten steeds populairder worden in het bewegingsonderwijs. Ook zien wij hier een verplaatsing van indoor sportactiviteiten naar outdoor (buitengymzaal) en vice versa.

 

Door deze samenwerking met BMP gaan we ons indoor/outdoor assortiment uitbreiden met Calisthenics, Bootcamp en Ninja toestellen. Deze toestellen zijn uitermate geschikt voor het bewegingsonderwijs. Hierbij houden we ook rekening met de behoefte aan vaste maar ook makkelijk opstelbare Urban toestellen voor indoor sportaccommodaties.

Wil je weten hoe wij deze Urban oplossingen bij jou kunnen integreren?

Neem dan contact met ons op voor meer info