JF in de turnsport

Top turntoestellen 
Adembenemende oefeningen. Prachtig om te zien. Het lijkt zo makkelijk, maar niets is minder waar! Kracht, elegantie, snelheid en coördinatie. Al deze eigenschappen zijn van groot belang in de turnsport. Zo’n mooie en uitdagende sport vraagt om de allerbeste toestellen. Turntoestellen van Janssen-Fritsen!

Olympische kwaliteit voor iedereen
Turntoestellen zijn al 60 jaar het vlaggenschip van Janssen-Fritsen. Voor methodisch oefenen maar ook voor topsport op wereldniveau. Onze turntoestellen hebben wereldwijd de reputatie van olympische kwaliteit te zijn. Hoe dat komt? Wij hebben de ervaring in huis en werken samen met topsporters die de turnsport en de technische vereisten die daarbij horen perfect kennen. Zo geniet ook u van olympische kwaliteit in de dagelijkse turnzaal.

Vakmanschap in huis
De hoge kwaliteit van de toestellen is onder meer te danken aan de strenge productie-eisen. Het merendeel van de turntoestellen is door JF-constructeurs zelf ontwikkeld. Een aantal van de eigen producten heeft regelrecht voor een doorbraak in de turnwereld gezorgd. Zoals het ontwerp van het springtoestel ‘Pegases’, die voor het eerst werd gebruikt op het WK Artistieke Gymnastiek 2001 in Gent. Elk onderdeel van de sprong moet met de grootste precisie worden uitgevoerd. Veiligheid staat hierbij boven alles. Daarom is het essentieel dat sporters voor 100% op de toestellen kunnen vertrouwen.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.

Ga naar de turntoestellen