Clip 'n Climb Benelux

Het eerste Clip ’n Climb center van de Benelux heeft haar deuren geopend in Amsterdam. Ontdek de WOW-factor van Clip ’n Climb!

Clip 'n Climb Amsterdam klimmen Janssen-Fritsen

Clip 'n Climb Amsterdam klimcentrum Janssen-Fritsen 

100e
Het is het 1e center in de Benelux en het 100e Clip ’n Climb center van de wereld. In meer dan 30 landen is er nu een Clip ’n Climb center; van Colombia tot China en van Zuid-Afrika tot Finland.
Hier kunnen mensen van jong tot oud naar hartelust klimmen.

Wat is Clip ’n Climb?
Clip ’n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun! Het grote verschil met het traditionele klimmen is dat deelnemers bij Clip ’n Climb geen klimpartner nodig hebben. De automatische zekeringstechnologie TruBlue zorgt daarvoor. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen direct aan de slag. Clip ’n Climb creëert op deze manier een dynamische en veilige klimervaring. 

Alle klimchallenges zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. Probeer je klimrecord op snelheid te verbeteren! Of durf je de sprong te wagen van de 7m hoge Leap of Faith?
Elke challenge heeft 3 moeilijkheidsniveaus en bij sommige challenges kan je met 2 of zelfs 3 deelnemers tegelijkertijd klimmen! In Clip ’n Climb Amsterdam kan je met 40 klimmers 20 challenges beklimmen. De challenges hebben een hoogte tot 8.4m!

  

   Clip 'n Climb Amsterdam klimhal Janssen-Fritsen  Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen  Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen

De WOW-factor
Op elke hoogte kan je de klimwand loslaten, waarna je automatisch daalt en veilig wordt afgezet op de speciale vloer.
Om te klimmen heb je geen klimopleiding of klimervaring nodig! Clip ’n Climb is dus echt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Je kan al met Clip ’n Climb beginnen op de leeftijd van 4 jaar. Heb je het eenmaal gezien, dan moet je gewoon gaan klimmen! Dit is de WOW-factor van Clip ’n Climb.

Hoe werkt een klimsessie?
Elke klimsessie begint met een instructie van 15 minuten. Tijdens deze instructie worden de veiligheidsregels uitgelegd, wordt het vastclippen van de klimgordels gedemonstreerd en kijk je naar de instructiefilm. Na de instructie kan je aan de slag in de Clip ’n Climb hal. Tijdens de klimsessie van 1 uur zijn er instructeurs aanwezig om je te helpen. 

Lees meer over Clip 'n Climb >

Clip 'n Climb klimhal Amsterdam Janssen-Fritsen