Toonzaalkoopjes, showroommodellen en einde stockartikelen op onze 2de Jans pagina! Nu met extra 15% korting!
Vragen? Bel ons op 03 291 00 30

Nieuwe sporthal in Bree, met Janssen-Fritsen sportmateriaal

Vol trots

Basisschool Don Bosco Gerdingen in Bree heeft onlangs vol trots haar nieuwe sporthal geopend. Het stadsbestuur vierde deze mijlpaal op zondag 19 maart, nadat de bouw van de sporthal succesvol was afgerond in samenwerking met aannemer IB Projects uit Bocholt. De inrichting van de hal is verzorgd door Janssen-Fritsen.

Diverse sportvoorzieningen

Tijdens het project heeft Janssen-Fritsen diverse sportvoorzieningen gerealiseerd. Zo is er een PU sportvloer geïnstalleerd met dempende kwaliteiten. Daarnaast zijn er een volleybalinstallatie, een aantal gasveer wandbaskets, een sterwandapparaat en een rekstokinstallatie geplaatst. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat de hal geschikt is voor diverse sportactiviteiten.

Grote tevredenheid over nieuwe PU sportvloer Grote tevredenheid over nieuwe PU sportvloer

Goede samenwerking

Het hele proces is vlekkeloos verlopen, zoals directeur ad interim en leerkracht Francis Wetzels enthousiast benadrukt. Er was een uitstekende communicatie en een vriendelijke samenwerking tussen de projectleider en de technische mensen. Eventuele kleine problemen werden direct opgelost. De toekomstige directrice, leerkracht Nele Wetzels, deelt het enthousiasme en benadrukt dat Janssen-Fritsen een uitstekende service heeft geboden. Alle kleine problemen werden snel opgelost, wat resulteerde in een vlotte afronding van het project.

Zeer verheugd met de nieuwe turnzaal

Turnleerkracht Sam Henckens is zeer verheugd met de nieuwe turnzaal. Hij prijst de kwaliteit en functionaliteit van het sportmateriaal dat Janssen-Fritsen heeft geleverd. Ook is hij tevreden met de dempende en zachte sportvloer, die niet alleen een veilige omgeving biedt, maar er ook mooi uitziet.

Op zoek naar een nieuwe sporthalinrichting?


Onze vertegenwoordigers van Janssen-Fritsen België komen graag naar jou toe! Zij kunnen jou helpen met al jouw vragen/wensen over turntoestellen en sport- en spelmateriaal. Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!

Contactformulier
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *