ASM matten – Vergroot functionaliteit en veelzijdigheid

Wilt u veelzijdiger kunnen bewegen vanuit de Schijf van 10! van het ASM?
De experts van het Athletic Skills Model hebben de landingsmat en lange mat een makeover gegeven voor nog meer spelplezier!

 Athletic-Skills-Model-landingsmat-opdruk-Janssen-Fritsen

ASM landingsmatten
Vallen, balanceren, glijden, scoren, springen, landen, mikken, trappen en duiken. Met deze vier landingsmatten met sandwichvulling kan dat op een veilige manier. De landingsmatten zijn voorzien van een uniek ASM ontwerp. Hiermee wordt de functionaliteit en veelzijdigheid van de gebruikelijke landingsmatten vergroot.

Gebruik de mat verticaal of horizontaal als doel, als aanduiding voor landingsplekken of laat uw eigen creativiteit leiden en bedenk een eigen spel. Ook toe te passen als losse mat in de les LO of turntraining of combineer deze mat met de touwen of ringen voor nog meer spellen en beweegvormen.

Extra voordeel: de kleurrijke matten zijn een ware eyecatcher in de zaal en brengen hier extra beweegaanleidingen. U hoeft ze dus niet ver weg te stoppen in de berging, want ze geven een energiek en uitnodigend karakter in de opstelling van de gymzaal.

Wilt u een ander ontwerp? Dat kan, vraag ons naar de mogelijkheden.

 Athletic-Skills-Model-landingsmat-met-opdruk-Janssen-Fritsen

Ga naar de ASM landingsmatten


ASM lange matten

Ook de lange matten (6 en 10 meter) met sandwichvulling hebben een uniek ASM-ontwerp gekregen. Met deze drie ontwerpen vergroot je het spelplezier: springen, landen, slalommen, rollen, tikken, dansen, voetenwerk en mikken.

Ze zijn als losse mat inzetbaar tijdens de gymles of te combineren met de touwen of ringen voor nog meer spellen en beweegvormen.
Bovendien bevatten de lange matten een antislip onderzijde en zijn ze eenvoudig op te rollen.

 Athletic-Skills-Model-lange-mat-met-opdruk-gebogen-basket-Janssen-Fritsen

Ga naar de ASM lange matten


Advies
Benieuwd hoe de ASM matten het beste tot hun recht komen in uw accommodatie?
Of wilt u een ander ontwerp landingsmat?
Wij adviseren u graag.

Neem dan contact met ons op